Видовете мултимедия

Едно от най-съществените различия между видовете мултимедия е според функционалността.  Делят се на универсална и специализирана мултимедия. Спрямо европейският стандарт  универсалните модели са с шаблонна форма за единичен и двоен дин. В случай, че не пасват на таблото на автомобила, са създадени специални адапторни рамки с вход за универсална мултимедия и размер и форма на таблото на съответния автомобил. Това, като цена е по-изгодната възможност. Вторият вид мултимедия – специализирания, са системи, които са произведени за таблото на конкретна марка и модел автомобил. При този вид всичко пасва точно на таблото, външен вид, форма и дизайн. Включена е и подсветка на бутоните,  интерфейса. Този вид мултимедия е доста по търсен и харесван от потребителите. След инсталирането му на таблото, автомобила придобива модерен и актуален външен вид. В случай, че колата има възможност за управление на мултимедията от волана,  може да се ползва и след смяна с фабрична медия.

https://bgauto.eu/universalen-dvoen-din
Отличен избор за подарък за мъж е мултимедия за неговия автомобил.  В нашият онлайн магазин ще откриете най-разнообразни и качествени продукти на добри цени. Безспорно най-добрите, актуални, иновативни и функционални устройства ще зарадват всеки наш клиент.
При закупуването на специализирана мултимедия не е за подценяване и интерфейса на устройството,  тук избора е богат между функционалност, екстри и външен вид. Модерните дисплей варират по големина от малки до достатъчно големи, всички са с много добра резолюция. При много модели съществуват различни цветове на подсветката на бутоните, които се променят в зависимост от исканията на клиента. Дисплеят разрешава пресъздаване на видеофайлове и изображения, гледане на клипове, филми.
Производителите на специализирана мултимедия за BMW се стремят и успяват да създадат продукти, които  са от ранга на фабричните. Независимо от външен вид, форма и подсветка на бутоните, съвместимостта с оригиналните е пълна. С тази разлика, че специализираните устройства са със съвременен, модерен и иновативен интерфейс. На потребителите се предоставят и модели с  различно местоположение на бутоните, както и такива без бутони. GPS системата в мултимедиите е олекотена и модерна, начинът за ъпдейт е облекчен и е на изгодна цена. Голяма част от устройствата са с инсталирани детайлни карти на Европа.  Монтирането на специализираната мултимедия за BMW трябва да се извършва в оторизиран сервиз, като след монтажа устройствата, които предлагат управление от бутоните на волана, запазват тази функция.