Извозване и почистване на отпадъци след ремонт на апартамент, къща

Почистване с извозване на отпадъци е най-важният момент в живота на всеки собственик на къща или апартамент. Това е така и означава, че ремонтът и борбата с последствията от него е към своя край. Основният проблем на всеки ремонт при демонтаж на стени или подове е образуването на голямо количество строителни отпадъци. Събирането на боклука е знак за това, какво се случва при всяко строителство или основен ремонт, особено когато се случва в центъра на голям град.

Какво представляват строителните отпадъци?

Тези отпадъци се срещат главно на строителни площадки, по време на ремонти или други работи. Такива са често присъстващи и по време на преустройство и ремонт на сгради. По-специално работата по демонтажа означава, че наистина има много строителни отпадъци и други боклуци, които налагат услугите извозване на отпадъци. Отпадъците от строителство и реконструкция са не само строителни, като тухли, бетон, гипсокартон, но и други видове отпадъци – фолио, хартия, тапети, експандиран полистирол или изолация.

Често това са и елементи на инсталацията, в т. ч. тръби от всякакъв вид (канализация, вентилация и стомана). В зависимост от вида на работата това може да бъде, както дървесина, така и дървесни отпадъци (прозоречни рамки, панели или подови панели) и стомана (профили, винтове). Отпадъците винаги са повече, отколкото клиентът очаква.

Какви строителни отпадъци извозваме?

Строителни отпадъци след демонтаж, стени, прегради, подове, прозорци:

отпадъци от бетон и отломки от разрушаване и ремонт, например бетонни подове, бетон;

счупени тухли като тухлени блокове, цимент;

керамично оборудване като вани, мивки, керамични плочки;

изчистена мазилка, тапети, винили и др .;

дърво като греди, дървени конструкции, дъски, рамки, врати;

стъклени блокове като прегради, балкони;

пластмаси като PVC улуци, водопроводни и канализационни тръби, PVC дограма;

пясък и почва, включително камъни, натрошен камък;

кофи и торби, кутии с боя.

Как да извозим строителните отпадъци?

Ако се интересувате да поръчате транспорт за строителни или битови отпадъци в Район София, трябва да знаете, че за опаковане и след това товарене ще ви трябват ръцете на работници. Ако вие не разполагате с такива екипи, не се колебайте да се свържете с нас, като посочите подробно, каква работа трябва да се извърши. Ние предлагаме цялостно почистване с извозване на отпадъци, след ремонт и работим без прекъсвания 24/7.

За да поръчате извозване на строителни отпадъци от фирма „Район София“ свържете се с нас на посочения в сайта ни телефон.