Луксозни апартаменти – executive или luxury?

Луксозни апартаменти – да спрем избора си на executive лукс апартамент или на luxury такъв? За да направи правилния си избор клиента трябва да е наясно, каква е разликата между двата вида лукс апартаменти и колко може да отдели, като финансова инвестиция самият той?

Като цяло в търсенето и предлагането на луксозни имоти у нас, лидерите на пазара агенцията, разграничиха две течение. Относно екзекютив луксозните имоти има определени характеристики, които пасват на определен сегмент от хора. Това са предимно бизнес корпоративни клиенти с възможности, но не чак толкова неограничени, като тези на заможната елитна класа у нас търсеща изцяло луксозни имоти с определен характер и неповторими екстри. Малко повече за компанията, за услугите, които предлага, за консултациите на клиенти и прочие – четете в следващите редове!

Луксозни апартаменти – една от уникалните  услугите на агенцията

Търсенето и предлагането в имотния сектор е нещо стандартно, стига да не говорим за лукс жилища с топ характеристики на топ локации. Ако сте сред скептиците, които смятат, че богата елитна класа в страната няма или няма бизнес класа – то този материал не е за вас. След, като България пое пътя на Демокрацията – беше нормално да се оформят слоеве на обществото с по-големи възможности и такива залагащи на стандартните си възможности за живот – тоест у нас има бедни, средна класа и много богати.

Разликата е, че дори и обикновения предприемач днес, утре може да се окаже милиардер, с малко късмет, работа и шанс. Затова луксозните апартаменти / имоти са част от класите, част от пазара за имоти и както всеки влак си има пътници, така и луксозните апартаменти и къщи си имат клиентела.

Доста предприемачи и бизнесмени осъзнаха тази тенденция и към днешна дата – агенцията за недвижими имоти успяха да утвърдят в страната рентабилен и реален луксозен сектор за недвижимо имущество. Фирмата предлага на потребителите си услуги за наемане или закупуване на луксозни имоти, както и услуги за предлагането им под наем или продажбата от собственици.

На страниците на платформата им сайта на агенцията можете да намерите луксозни апартаменти в София – център (добре е да е даже до офис сграда), индустриални зони и кварталите в подножието на Витоша. Можете да ги намерите и извън страната на екзотични места далече от България или не.

Всеки луксозен апартамент предложен от консултанта има свой собствен облик, уникални характеристики и чака собственика, който ще се разпознае в него. Просто бъдете добри инвеститори, наематели, наемодатели или предприемачи – работете с най-добрите консултанти за луксозни имоти в страната – агенцията, защото ще получите индивидуално отношение!