Раници за жени: хит на всеки сезон

Раници

Доскоро раници се носеха само за туризъм в планината или за часовете в училище. Но тази пролет у нас се проведе „революция в раницата“. Те започнаха да се носят, както от бляскави красавици, така и от момичетата по улиците. Дори за дамите в офиса, те се превърнаха в чуден и удобен аксесоар.

Раници – удобни, практични и стилни дамски модели

Какво представляват раниците

Раниците са туризъм, деца и жени. Дизайнерите работиха усилено, за да гарантират, че последният вид на раниците е ярко и стилно допълнение към образа на момиче. Днес може да намерите много от тези аксесоари, които се различават по материал, цвят и форма. Лятната версия на чантата за рамо е ярка материя. Може да се носи с дънкови шорти, пола или рокля. Перфектно се съчетава в хармония с маратонки или джапанки.

В студения сезон е по-добре да се отдаде предпочитание на кожените раници. Всъщност, поради лошото време, платът може да се намокри. В този случай ще пострадат телефон и други лични вещи.

Как да изберем раници

  • За бляскавите красавици се препоръчват да отдадат предпочитание на ярките чанти на раменете. Те могат да бъдат украсени с шал, брошка, обемни ключодържатели или значки.
  • Момичетата със свободна практика трябва да обръщат внимание не само на красотата на раницата, но и на нейната издръжливост и простор. В такъв аксесоар, могат да поставят лаптоп и с него и да отидат да работят или в любимото си кафене, в парка или на някоя пейка.
  • Пътуващите момичета също трябва да обмислят простора и удобствата, които доставят модерните раници. Желателно е в раницата да има много джобове, както външни, така и вътрешни.
  • Момичетата атлети могат да избират спортни модели раници. С тях ще е удобно да отидат на тренировки, на басейн или на състезание.
  • Служител в офиса трябва да обърне внимание на дискретни раници трансформатори. Те лесно могат да се превърнат в чанта, която да се комбинира успешно с всеки бизнес костюм.

Не забравяйте, че дамската раница е не само стилна, но и много удобна. Ръцете винаги ще са свободни и важните неща ще са наблизо.

Изберете своя модел раница от този адрес: http://www.zoe-top.com.