Ремонти в дома и геопатичните места

Ремонтът от една страна е много отговорна дейност, която може да предизвика тревожност за много собственици на домове, както и новодомци. За това е много важно, за да направите вашия дом красив, удобен и цялата работа да бъде качествено извършена. Как да не се загубиш в такъв голям избор на материали и елементи?! Това са въпросите, които ще намерите отговори в този раздел.

Без съмнение, ремонтната дейност отнема много време и усилия, а понякога дори нервите. За да ви улесним в този труден момент, научете за избора на качествени прозорци, строителни материали, технологии и др. Ремонтите могат да бъдат по-лесни, ако използвате някои съвети.

Научете и за фирми с услуги, които да са ви от полза за:

Извозване на строителни отпадъци след ремонт ХАМАЛ.BG;

Извозване на стари мебели на SMETISHTE.COM

Почистване на мазета и тавани с FORI.EU

Така например трябва да знаете, че концепция означава ILI определена област на земната повърхност, която може да има различна форма и дължина. За определяне патогенността това ще генерира висока честота на електромагнитно поле, както и опасността за здравето на човека. Сред познатите природни обекти могат да бъдат източници на зелените обществени места; точката на пресичане на комуникационни технологии, като подлези, канализация и др.; подземните води при всякакви дълбочини.

Освен това, негативното въздействие върху здравето е т.нар Хартман решетка. Пресечната точка на Хартман линии, които са малки геопатични зони разположени в непосредствена близост една до друга. Всеки апартамент, дори и най-малкият със сигурност ще попадне в част от патогенната, защото Хартман линиите се простират от север на юг през интервал от 2 метра, и от изток на запад – с интервал от 2.5 метра.

Тогава около домовете се предвиждат зелени площи, форми на правоъгълници. Това прави впечатление, че местоположението на мрежата не зависи от височината на сградата или на материала, от който е бил направен. Линиите са контролно-пропускателни, наречени възли Хартман. Те са около 25 см в диаметър. Не е желателно в такива точки да се поставя леглото или бюро. Идеалното местоположение на местата за труд и почивка в апартамента е във вътрешната зона на правоъгълника, но не и със сигурност на възлови места.