Цени за извозване на мебели и нови тенденции през 2023 г

Цени за извозване на мебели и нови тенденции през 2023 г

Ако търсите начини за актуализиране на дома по новите модни тенденции сега е момента да разберете как да го сторите.

Неутралната палитра, релаксация и комфорт, обзавеждане от висок клас за малкото партита, които можем да си позволим, и обширни трапезни маси са само част от тенденциите на хоризонта. За повече инфо прочетете тук: https://www.bulkom.com/ceni-izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Спокойно и приятно

Най-големите промени със сигурност са се случили или ще продължат да се случват в нашите всекидневни. Модерните досега мебели от средата на миналия век ще бъдат заменени от по-удобни, едноцветни мебели, пригодени за дълги часове на едно и също място. И така, въпреки всичко не бихме искали красивите ни, гладни очи да скучаят, акцентът ще бъде поставен върху иначе меки и приятни повърхности от избрани произведения на изкуството или дизайн. Например с добра статуя в ъгъла, изкусна ваза или графика на стената.

Луксозен минимализъм

Една от основните тенденции, които определено ще видите през пролетта, е концепцията за луксозен минимализъм. Съчетаването на естествени материали като мрамор, дърво и метал в помещението създава усещане за спокойствие, независимо от екзотичния дизайн. Представени маси комбиниране на естествени материали по изкусен начин.

Силни цветове, смесени с неутрални

Цветовата палитра ще се основава на топли и неутрални нюанси на кремаво, изгорена глина, камила и охра с акценти на електриково червено, синьо и зелено. По-силните игри на цветови шарки, напомнящи за 70-те години на миналия век, ще бъдат примесени с кафяво дърво, ракита и ратан.

Стилни аксесоари

Във всекидневните ще видите плюшени фотьойли, декорирани до последния детайл, удобни, неутрални дивани, засадени с цветни възглавници, наситени тонове и многослойни стилове. Вероятно смелата украса се дължи на голямото количество видеоконференции. Независимо, дали ви харесва или не, фонът говори сам за себе си. Следователно аксесоарите за дома стават все по-видни, смели и много по-лични.

Когато „излизаме“ замества „оставаме вкъщи“

Заложено още от 2020-2021 годините на пандемията COVID 19, сега умело може да превърне факта, че сме си у дома, в събитие. И така, в паметта ни завинаги се е запечатал образът на купона „навън“, сега можем да опитаме да го пренесем в домовете си. За целта, информирайте се за актуалните цени за извозване на мебели, оборудване с по-големи екрани или прожекционни екрани, подобряване на звуковите системи и в търсене на по-удобни места за сядане. Всички те станаха приоритети, за да може само да се наслаждавате по-добре на излъчванията на нови хитове или концерти на живо или твърде редки посещения.

Трапезарията също се промени

Уважението към приготвянето на храна у дома се засили и с този нов навик желанието за добре проектирани кухни, по-големи трапезни маси, които позволяват многофункционални и представителни съдове за готвене и сервиране.

Ето, защо продължаваме да се стремим да създаваме атмосферата, която любимите ни ресторанти, театри, галерии и барове създават за нас. Имитираме ги по всякакъв възможен начин. От осветление, през мебели до безупречен домашен звуков пейзаж.

Източник: Bulkom.com